Skip to content

RVS-KOTE Coating

Gebruik géén RVS-olie!
Gebruik géén RVS -OLIE voor het schoonmaken/bijhouden van RVS. Van tijd tot tijd horen we “tips” voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de tip dat je RVS zou kunnen schoonmaken met allerlei soorten oliën, zoals RVS -olie, olijfolie, sla olie of babyolie. Bij het schoonmaken van RVS raden we dit absoluut niet aan. Het is natuurlijk zo dat een oppervlak een mooie glans krijgt als je het met olie vettig maakt, maar dit is geen schoonmaken. Het vet dat op het RVS neerslaat op bijvoorbeeld een afzuigkap in de keuken is van zichzelf al vettig en moet op de juiste manier schoongemaakt worden.
Stel je voor dat je een RVS oppervlak, zoals bijvoorbeeld een lift, insmeert met RVS-olie, Iedereen die deze delen aanraakt krijgt vette handen. Dit wordt vervolgens weer achtergelaten op andere plaatsen die ze met hun handen aanraken, zoals deurkrukken, deuren, ramen en zelfs je eigen kleding, met als gevolg dat er overal vette vingertasten achter blijven.
www.rvs-kote.nl

#rvsliften #duurzaam #rvscoating #rvsontroesten #rvskotecoating #milieuvriendelijk #nooitmeerolienodig #gemakkelijkerschoontehouden

ons BLog

NEEM contact
met ons op

Wil je vrijblijvend meer informatie over onze bewezen RVS KOTE?