Skip to content

Over ons

ZONDER OVERLAST, VAKKUNDIG EN VEILIG

rVS-Kote

Wij zijn ruim 20 jaar geleden gestart en hebben ons al vrij snel gespecialiseerd in het beschermen van oppervlakten. Het idee daarbij was; iets dat je beschermt blijft langer mooi en is gemakkelijker schoon te maken. Het zichtbare resultaat na iedere klus gaf veel voldoening en motiveerde ons om nieuwe producten en technieken te ontwikkelen. Met RVS KOTE hebben wij de afgelopen jaren vele vastgoedbeheerders, facility managers in de gezondheidszorg en het onderwijs, Verenigingen van Eigenaren maar ook schoonmaakbedrijven net zo enthousiast kunnen maken als dat wij zijn.

RVS KOTE

Brievenbussen

RVS KOTE

Afzuigkappen

RVS KOTE

Liften

Professioneel & Vakkundig

RVS KOTE heeft een duurzame onderhoudsoplossing voor rvs mits deze op de juiste wijze en onder de juiste omstandigheden wordt toegepast. Daarom voeren wij de werkzaamheden uit in eigen beheer. Op die manier bewaken wij de kwaliteit.

Schoon & Veilig

Wij werken schoon en veilig, onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onderhoud zonder zorgen

Alle handelingen voor het reinigen en coaten worden handmatig door ons uitgevoerd. Wij gebruiken geen mechanische gereedschappen en gaan dus uiterst zorgvuldig om met uw eigendommen. Tijdens ons werk is er nagenoeg geen overlast. De producten waarmee we werken zijn geurloos, we gebruiken niet veel ruimte en veroorzaken geen lawaai.

DIT IS WAT ONZE KLANTEN ZEIDEN

REVIEWS

André Husslage
André Husslage
CEO Vercoma Communicatie Systemen B.V.
Read More
Bij toeval liepen we tegen RVS-KOTE op. Op social media zagen we één van onze RVS panelen ‘voor en na’ voorbij komen. Met een verbluffend resultaat. Maar zien is geloven dus hebben we de mannen uitgenodigd en wat live cases laten doen. Met ook nu een verbluffend resultaat! Sindsdien is RVS-KOTE onze vaste partner en aanspraakpunt als het gaat om reinigen en coaten van onze RVS maatwerk producten. Onze maatwerk RVS zuilen worden door RVS-KOTE vooraf allemaal standaard behandeld en voorzien van een coating. Hierdoor blijven ze veel langer fraai!
Dirkje Bakker
Bestuur VvE Hoog Oostduin Den Haag
Read More
Het vele RVS in ons appartementengebouw Hoog Oostduin was een ergernis omdat het altijd vlekkerig was. De mannen van RVS-KOTE hebben er met het aanbrengen van een coating voor gezorgd dat het er nu prachtig uitziet en het onderhoud zorgeloos is. We zijn zeer tevreden over de samenwerking: korte lijnen, goede afstemming en heel goede, snelle service. We kunnen RVS-KOTE van harte aanbevelen. Sindsdien is RVS-KOTE onze vaste partner en aanspraakpunt als het gaat om reinigen en coaten van onze RVS maatwerk producten. Onze maatwerk RVS zuilen worden door RVS-KOTE vooraf allemaal standaard behandeld en voorzien van een coating. Hierdoor blijven ze veel langer fraai!
C. Mourits
C. Mourits
B2-cleaning
Read More
In onze branche is een schone lift, bar, of keuken in het dagelijks schoonmaakonderhoud van essentieel belang. RVS Kote heeft in opdracht van B2-Cleaning succesvol diverse projecten gerealiseerd. De behandelmethode van RVS Kote geeft RVS een langdurige, prachtige en schone uitstraling en ook heel fijn, het zorgt voor minder snelle aanhechting van vervuiling zoals bijvoorbeeld vingertasten. Een coating ziet er niet alleen mooi uit, ook in het onderhoud na een behandeling ervaren wij het verschil. Het schoonhouden van gecoat RVS volstaat namelijk met een vochtige doek waarbij geen chemie meer aan te pas hoeft te komen, het verwijderen van vlekken en vervuiling is eenvoudig. Een goede coating van RVS Kote resulteert voor zowel B2-Cleaning, als onze opdrachtgevers in meer duurzaamheid, tijdswinst en niet in de laatste plaats mooie, representatieve, goed te onderhouden, RVS-oppervlakten.
Karin Zwaan
Karin Zwaan
Flexxgroup
Read More
Al vele jaren mag ik getuige zijn van de 'kunststukjes' van de heren van RVS-KOTE en iedere keer ben ik weer blij verrast met het 'glanzende' resultaat. Mede door hun fantastische nazorg hebben wij nagenoeg geen omkijken meer naar het RVS en dit scheelt het ons heel veel tijd. Een aanrader voor iedereen die geen gedoe meer wil met RVS.
Jasper Meijer
Jasper Meijer
Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement
Read More
De firma RVS Kote heeft bij meerdere complexen, welke bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement BV in beheer zijn, coating aangebracht op de rvs delen van onder andere liften in de diverse complexen. Door de coating ziet de lift er weer als nieuw uit. Huurders/bewoners zijn blij en de schoonmakers ook. Door het aanbrengen van de coating is het schoonmaakwerk makkelijker geworden en gaat nu sneller. Doordat de lift er nu weer als nieuw uitziet lijkt het erop, dat gebruikers er ook zuiniger mee omgaan. De werknemers van de firma RVS Kote werken snel en netjes. Wij raden al onze opdrachtgevers aan om de coating op alle rvs delen aan te brengen voor het behoud ervan. Voor veel van onze opdrachtgevers mogen wij de firma RVS Kote inschakelen om de rvs delen te behandelen. Zij zijn inmiddels onze vaste partij hiervoor.
Previous
Next

NEEM contact
met ons op

Wil je vrijblijvend meer informatie over onze bewezen RVS KOTE?